Főoldal > Használati feltételek
Használati feltételek
A www.zeus-online.hu oldal (a továbbiakban: webhely) használatával Ön a jelen szerződési feltételeket elfogadja. Ennek a webhelynek az elérése, böngészése, használata az Ön részéről azt jelenti, hogy ezeket a feltételeket elolvasta, megértette és önmagára nézve kötelezőnek tartja. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, ne használja a webhelyet.

A webhely fenntartója a Taylor & Partners Kft. (1041 Budapest, Berzeviczy G. u. 13.).

A webhely tartalmazhat olyan szellemi alkotásokat, melyek szerzői jogvédelem alatt állnak.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a webhely tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassuk vagy módosítsuk.

A webhely tartalmazhat technikai hibákat és elírásokat. A Taylor & Partners Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a webhelyen található információk pontosságát illetően. A webhelyet mindenki kizárólag a saját felelősségére használhatja.

Az webhelyen található információk semmilyen módon nem jogosítják fel a felhasználót semmilyen szerzői jog, vagy egyéb szellemi alkotáshoz fűződő jog által védett szellemi alkotás használatára.

A webhely más webhelyekhez is biztosíthat elérést. A Taylor & Partners Kft. nem vállal semmilyen felelősséget ezen webhelyek tartalmáért, illetve használatáért.

A Taylor & Partners Kft. semmilyen körülmények között nem vállal semmilyen felelősséget a jelen webhely, vagy az azon keresztül elérhető más webhelyek használatából eredő semmilyen közvetlen, közvetett, különleges vagy egyéb kárért.

A Taylor & Partners Kft. bármikor módosíthatja a használati feltételeket. Az aktuális használati feltételek a webhelyen elérhetőek.

Kiemelt oldalak
Szavazás
Kérdése van?

Írjon nekünk!

ZEUS fórum