Főoldal > Adatvédelmi nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön adatainak védelme fontos a Taylor & Partners Kft. számára. Ezen nyilatkozat a Taylor & Partners Kft. webhelyeken használt adatkezelési gyakorlatát ismerteti.

A www.zeus-online.hu webhelyet (továbbiakban: webhely) Ön általában ingyenesen és kilétének, illetve bármilyen személyes adatának megadása nélkül használhatja. A webhelynek lehetnek azonban olyan részei, amikor szükségünk van néhány adatára. Megadhatja nekünk személyes adatait például abból a célból, hogy hozzájusson valamely termékünk demó változatához, feliratkozzon hírlevelünkre vagy hogy levelezzünk Önnel. Egyes adatok megadása kötelező lehet, míg más adatok megadása nem.

A Taylor & Partners Kft. a vonatkozó jogi előírásokat maradéktalanul betartva kezeli az Ön adatait. A tudomásunkra jutott személyes adatokat az Ön kifejezett jóváhagyása nélkül semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezettség eseteit.

A jelen nyilatkozattal kapcsolatos bármilyen kérdéseit elküldheti e-mailben az ugyfelszolgalat@zeus-online.hu címre. Ezen a címen kérhet tájékoztatást az általunk kezelt személyes adataival kapcsolatban is.

Kiemelt oldalak
Szavazás
Kérdése van?

Írjon nekünk!

ZEUS fórum